Краматорськ за тиждень: зменшення кількості випадків COVID-19 та підготовка до ЗНО
[18.05.2021 16:51]

Сьогодні під час щотижневої апаратної наради керівники структур, що відповідають за життєдіяльність міста Краматорська, доповіли про результати роботи.

За інформацією начальника відділу охорони здоров’я Андрія Петриченка, за тиждень у Краматорську виявлено 185 підтверджених випадків захворювання на коронавірус (на минулому тижні 212). Станом на сьогодні у міських лікарнях з діагнозом пневмонія знаходиться 128 осіб, з них підтверджений діагноз COVID-19 мають 109.

З початку кампанії з вакцинації зроблено 1559.

До поліції Краматорська за тиждень надійшло 1777 заява, з них до ЄРДР внесено 100 кримінальних правопорушень, у тому числі тяжких та особливо тяжких 34, крадіжок – 51, шахрайства – 13.

Патрульна поліція зафіксувала 22 ДТП, без потерпілих.

За тиждень у Краматорську сталося 3 пожежі, одна людина загинула.

Начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Литвиненко доповів, що наразі  підприємства дорожнього господарства займаються поточним ремонтом доріг. Загалом підрядною організацією виконується ремонт на чотирнадцяти центральних вулицях струйним методом.

КП «ДРУАС» проводить роботи з ліквідації ямковості на дорозі на Василівську пустош.

Тривають перевірки приватних перевізників щодо чистоти в транспортних засобах. В цілому санітарний стан транспортних засобів задовільний.

Директор КП «Міськсвітло» Юрій Марченко доповів, що на цьому тижні продовжуються роботи з поточного ремонту паркових алей у «Ювілейному».

Як розповіла в.о. начальника управління освіти Олена Дрига, протягом двох тижнів проводилось навчання спеціалістів, які будуть задіяні на ЗНО. 30 вчителів, залучених до зовнішнього незалежного тестування, вже зробили щеплення.